känslan ...

28.05.2014 09:47

Det har inte blivit så mkt träning med hårbollen under veckan som gått, bara lite sporadiska små delar av moment, men hon hon har varit på, jobbar bra och varit väldigt glad för att få uppmärksamhet.

Men så har det ju även varit dagar då hon varit totalt förälskad i Foppa och uppvaktat honom på alla sätt och vis hon kommit på..... Vilken otur för henne att Foppa är kastrerad, annars hade hon nog inte haft något emot att få lite lurviga apporterande valpar, en tanke hennes matte inte är lika förtjust i.


Igår var det träning på klubben, efter att tidigare ha kräkt galla över henne och slitit mitt hår, så tycker jag att hon är otroligt charmig att träna med.

Buza har börjat förstå det här med träning, att det är hon och jag som ska ha kul, allt annat är bara rekvisita.

När det är dags att hämta ut henne ur bilen är hon smått tokig, hon vill bara ut, ut, ut, det går liksom inte fort nog, kollar av omgivningen, kollar lite på hundarna men lyssnar direkt på mej, igen låsning på ngn.

Så jäkla skönt, och träningen gick faktiskt bra. Visst vi behöver verkligen träna på rutan och hopp, men fria förljet var bra, tror hon bara släppte en gång.

Och den roliga apporteringsleken då, vilket driv hon hade på både ut och ingång.

Tänk vad lite tips och inspiration kan göra.

En bra känsla under hela träningen, tänk att hon var med mig från början till slut, Wow!!

Ytterligare en bra känsla....

snart börjar nedräkningn tills vi  kan åka och hälsa på de där små gyllene . me like!!











Kontakt

guldtassar och tovor guldtassarochtovor@outlook.com