Dåligt väder och skitiga kläder

10.01.2014 09:14

Väldigt lustigt det där, varje gång jag och Linda  hittar en tid att träna tillsammans, ja, då prickar vi alltid den dagen då det regnar eller stormar som väsrst.

Tydligen är det ett vinnande koncept att träna i oväder med blöta skitiga hundar och vi själva som ser ut som om vi haft gyttjebrottning med varandra efter ett träningspass.

Igår hade vi tur, det värsta regnet hade redan kommit när vi skulle ses, och stormen var så vänlig att den väntade på oss tills vi var klara.

Blöt och hal gräsatta var inte det trevligaste att sitta på tyckte fröken Buza, men i övrigt gick hon som en klocka, jag har fortfarande svårt att tro att den där galningen  har utvecklats till en HUND!

En riktigt trevlig och duktig hund, synd att hon har en sån mesig ägare som plötsligt blivit rädd för att gå framåt i momenten.

En jäkla tur att man har nån som sparkar en i baken och ser ens hunds framgångar och vad hon klarar av och är mogen för, jodå hon klarade av de stegen jag utökade momenten med utan problem.

En hel del att tänka på inför kommande träningar, bra!!!

Men framförallt när Linda säger:

"Det var stor skillnad på er sist vi sågs, men nu herregud!!""

hihi, tror minsann att vi gör ganska stotra framsteg från gång till gång.

Visst- låt det regna, vara dåligt väder, det är ok med skitiga kläder , vad gör väl det när man har en hund som får hela världen att skina.

Den där hårbollen. hon är allt underbar hon oxå !!

 

 

 

Kontakt

guldtassar och tovor guldtassarochtovor@outlook.com